MANTENEMOS LA ATENCIÓN PRESENCIAL CON CITA PREVIA, ADEMÁS DEL RESTO DE VÍAS

TAULA EMPRENDEDURISME AL MON RURAL

El proper 16 de febrer, coincidint amb el mercat local que mensualment s’organitza a la xicoteta pero acollidora localitat de Carricola, tindrà lloc la Taula anomenada “Emprendedurisme al mon rural”, en la qual participa, Empar Fayos, presidenta de AER (Asociació d’Emprenedors Rurals), i de la qual forma part Asesoría Perpiñán.

I, com que teniem el cap de setmana lliure, aprofitarem per visitar aquesta localitat, al temps que asistirem a aquest acte, per poder aprendre un poquet mes dels beneficis que aporta crear un negoci al mon rural.

Si voleu descobrir aquest xicotet poble, coneixer el seu mercat, i als seus habitants, Asesoría Perpiñán vos espera el proper diumenge 16 de febrer, a Carricola.

TAULA EMPRENDEDURISME AL MON RURAL